icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin icon-share icon-close icon-whatsapp
Aanmelden

Aanmelden

Om u aan te melden en in aanmerking te komen voor vergoeding heeft u een juiste verwijsbrief van de huisarts (of andere specialist) nodig, met daarin vermeld de AGB code.

Wij zijn aangesloten op ZorgDomein, waardoor verwijzers digitaal via ZorgDomein kunnen verwijzen naar PsyValens. U vindt ons zorgaanbod in ZorgDomein terug onder het kopje Geestelijke gezondheidszorg. Na ontvangst van de verwijzing nemen wij binnen enkele dagen contact met u op om een intakegesprek te plannen. Het is raadzaam na te gaan of de meest actuele contactgegevens bekend zijn bij uw verwijzer, zodat wij u kunnen benaderen.

Let op: zoals bij alle GGZ-instanties maakt de intakefase formeel onderdeel uit van de behandeling. Ook als u niet in aanmerking komt voor verdere behandeling, dan worden de kosten voor de intake in rekening gebracht bij uw zorgverzekeraar. Deze kosten vallen onder het wettelijk verplichte eigen risico en komen dus (gedeeltelijk) voor eigen rekening.

Altijd op de hoogte blijven? Volg ons online

Adres

Hoofdkantoor
Schweitzerlaan 2
9728 NP Groningen
Tel. 050 - 30 55 433

Slagharen
Anton Geerdesplein 9
7776 BD Slagharen
Tel. 0523 - 74 58 11

Leeuwarden
Zuiderplein 4-6
8911 AJ Leeuwarden
Tel. 050 - 30 55 433